Ylöjärveltä Muikuille tuliaisina 2 pistettä

Muikut kohtasivat 30.10. Ylöjärvellä Piskun ja Häme Starsin.
Riemu – Pisku 6-1
Häme Stars – Riemu 4-3

Päivän ensimmäiseen otteluun Muikut olivat valmistautuneet hyvin: oli saatu nukkua tunti pidempään, kahvit ja haavi ostettiin Orituvalta matkaan ja vaparikuviot hiottiin kuntoon ennen matsia. Ensimmäisessä erässä peliä hallittiin hyvin ja ylivoimaakin päästiin kokeilemaan, mutta maalit vielä antoivat odottaa itseään. Toisessa erässä ketsuppipullo aukesi ja eipä aikaakaan, kun kaikki kentälliset olivat onnistuneet maalinteossa ja tilanne oli 3-0. Maalintekoa jatkoi innokkaasti Nora ”Ei oo välii mitä paikkaa pelaan” Almari, joka ansiokkaasti näytti muille muikuille, miten hattutemppu tehdään. Myös Pisku onnistui maalinteossa kerran. Viimeisessä erässä Muikut iskivät loppulukemiksi 6-1 ja näin saatiin 2 tärkeää pistettä lisää pottiin.

Toisessa ottelussa vastassa oli sarjan kärkisijalla oleva Häme Stars. Muikut saivat hyvän alun ja ottivat johtoaseman, ensimmäisen erän jälkeen tilanne 1-2 Muikuille. Häme Stars tästä sisuuntui, löi painetta ja rokotti Muikkujen virheistä. Toisen erän jälkeen tilanne 3-2. Ottelu jatkui varsin tasaisena ja paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Kolmannessa erässä Häme Stars otti 4-2 johtoaseman, mutta joitain minuutteja ennen loppua Muikut pääsivät vielä kaventamaan tilanteen 4-3. Muikuilla oli loppuun asti kova yritys tasoittaa peli, mutta harmillisesti maali jäi puuttumaan ja Häme Stars vei ottelusta pisteet. Nälkäinen muikkuparvi jää odottamaan revanssia sarjakärjen kanssa!

Muikut jatkavat jaetulla kakkossijalla kohti seuraavaa turnausta, joka on 19.11. Tampereen Spiral-hallilla.