Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Miesten Futsal-Liigan kausi käyntiin!

Liikunnan Riemu Tampereelle – kauden avauksessa vastassa VehU

Nyt saa nauttia, älytön, oe oe oe! Sanonnat lisääntyvät pikkuhiljaa kopissa, joukkue alkaa keksimään uusia ja treeneissä on mukavaa. Jani ”Salama McQueen” Rinta-Halkola on kisannut Viljami ”Formula” Isotalon, ja Marti ”Martti” Top-striker from Spain kanssa himoitusta Piston Cup -pokaalista. Kaikki on siis valmista kauteen, kun vastaan asettuu kauden avauksessa VehU Kaupin parketilla.

Riemun valmistautuminen on fiilistelyn lisäksi sisältänyt laadukasta treenaamista jo monen viikon ajan. Treeneissä on ollut välillä yli 20 pelaajaa, mikä luo hyvää kilpailuasetelmaa sekä positiivisen ongelman Topias ”Tsiki” Tiaiselle. Lisäksi muistetaan, että suurin osa pelaajista on pitänyt kesäkuntoa yllä Julius ”JPS VOITTAA” Huuskon valvovan silmän alla Viitaniemessä sekä Tiranassa ja Splitissä järjestetyissä opiskelijoiden EM-kisoissa. Varsinkin Splitin futsal-kisojen merkitys on ollut suuri, tulihan monelle siellä 7 kokonaista ja tasokasta futsal-peliä. Esimerkiksi Samuel ”Spotify” Lehtimäki on nyt taitekohdassa (käy kuuntelee) kohti suuria parrasvaloja myös futsalissa.

Vehmaisten Urheilijat palauttaa taasen Tampereen takaisin liigakartalle, mikä on enemmän kuin suotavaa niin kilpailullisesti kuin myös pelien jälkeisten siipien takia. Vaikka VehU nousee ensimmäistä kertaa liigatasolle, löytyy joukkueesta liigakokemusta niin penkin takaa kuin kentältäkin. Jyväskylälähtöinen PP-70 entinen valmentaja Henri Hytönen on ottanut ohjat ja löytyyhän kentältä monia entisiä PP-70 Futsalin pelaajia. Monivuotinen liigajyrä Ville Koskela on myös liittynyt joukkueeseen. VehU:n laaja rinki sisältää paljon pelaajia ja monet liigadebytantit on osoittanut ratkaisuvalmiutta harjoituspeleissä sekä viime kaudella Ykkösessä. VehU:sta kannattaa seurata erityisesti Pyry ”Mökkitie” Haanpäätä, joka tarjoaa kamppailuvoimaa yhdistettynä silkkiseen kosketukseen.

Kuka saa ekat vierasvisalasit? Kuka ottaa siivet mild-kastikkeella? Minkä värisellä paidalla Riemu pelaa?

Tasainen matsi tulossa, nautitaan ja kuskataan 3 pistettä takas Ylä-Ruthia kohden. #riemubest