Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Esittely

Campuksen Koonto (CaKo) on saanut alkunsa naisvoimistelusta ja on yksi Liikunnan Riemun perustajajaostoista. Vuosien kuluessa CaKo:ssa on harrastettu niin cheertanssia kuin aerobiciakin. Nykyisin CaKo treenaa vapaammin useampia tanssilajeja mukaillen, pääpainon ollessa commercial-, nyky- ja showtanssissa. Joukkueen tyyli elää siis vahvasti jäsentensä ja valmentajan taustan sekä mielenkiinnon mukaan.

CaKo treenaa 2x/vk (ti & to) syksystä kevääseen. Kisakausi on yleensä kevään puolella ja syksyllä harjoitellaan uusia koreografioita sekä tilaisuuden tullen myös esiinnytään erilaisissa tapahtumissa. Treenaamme tavoitteellisesti, mutta rennolla meiningillä ja tärkeintä on tanssista nauttiminen yhdessä joukkueen kanssa. Harjoituskauden aikataulutuksesta johtuen joukkueeseen voi hakea kerran vuodessa. Hakutilaisuus järjestetään alkusyksyisin. Lisätietoa hakutilaisuudesta saat halutessasi mm. syksyllä järjestettävästä Liikunnan Riemun draftista sekä ottamalla meihin rohkeasti yhteyttä! 😊

Mikäli haluatte omaan juhlaanne tai tapahtumaanne näyttävän esityksen Campuksen Koonnolta, otattehan meihin ajoissa yhteyttä, jotta voimme suunnitella juuri teille sopivan kokonaisuuden! 

Yhteystiedot:

Jaostovastaava: Iitu Lassila

iitu.lassila@icloud.com

0449753231