Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Tervetuloa tutustumaan Liikunnan Riemun lasten liikuntakerhoon!

Lasten monilajinen liikuntakerho tarjoaa ei-kilpailullista ja edullista matalan kynnyksen harrastustoimintaa alakouluikäisille lapsille. Liikuntakerho käynnistettiin syksyllä 2018 Opetus- ja kulttuuriministeriön avustamana seuratukihankkeena ja toisella kaudellaan 2019-2020 kerho tavoitti jo 80 alakouluikäistä lasta. Liikuntakerhon toimintaa ovat avustaneet myös Valio Akatemian myöntämä erikoisstipendi sekä Minela Säätiö, jotka mahdollistavat kerhon jatkuvuuden ja liikunnan riemun tarjoamisen lapsille.

Kerhossa liikuntamuodot vaihtuvat viikoittain. Aiempina vuosina kerhossa ohjattuja lajeja ovat olleet esimerkiksi käsi-, lento-, sulka- ja koripallo, salibandy, futsal, uinti, voimistelu, parkour, taitoluistelu, cheerleading, suunnistus, yleisurheilu, judo, laskettelu, hiihto, jääkiekko, pöytätennis ym. Kerhon ohjaajina toimii Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoita ja Liikunnan Riemun jaostojen pelaajia.

Yhteistyössä

Liikuntakerho keväällä 2024

Kevätkaudella 2024 mukana on kaksi ryhmää, jotka kokoontuvat kerran viikossa seuraavina ajankohtina:

ke klo 16:00-17:00 1.-2.-luokkalaiset ke klo 17:00-18:00 3.-4.-luokkalaiset 

Kerhon päätilana toimii Jyväskylän Kristillisen koulun liikuntasali (Voionmaankatu 18). Yksittäisiä kerhotunteja voidaan pitää myös muilla liikuntapaikoilla (esim. Laajis tai monitoimitalo) lajin niin vaatiessa. Kerho ei järjestä kuljetuksia koulusta poikkeaville kerhopaikoille.

Kausi käynnistyy ke 10.1. ja jatkuu 22.5.2024 asti. Kerho pyörii koulukalenterin mukaisesti eli loma-aikoina tunteja ei ole. 

Ilmoittautuminen

Molemmissa ryhmissä on vielä vapaita paikkoja. Ilmoittautumiset kerhokoordinaattorille osoitteeseen liikuntakerho(at)liikunnanriemu.com

 


Mitä Riemun kerho on?

MONIPUOLINEN
Viikoittain vaihtuvat liikuntamuodot.

EDULLINEN
Syyskausi 60 euroa ja kevätkausi 60 euroa. Hinnat sisältävät liikuntavälineiden lainauksen sekä erikoiskertojen (esimerkiksi laskettelu tai uinti) maksut, eli ylimääräisiä kuluja kerhoon osallistujille ei tule. Koko lukuvuosi pitää sisällään 34 liikuntakertaa.

RIEMUKAS
Kerhossa panostetaan liikunnan iloon.


Palautteita kerhosta:

“Tämä on ainoa harrastus, jossa aidosti toteutuu monipuolisuus. Upeasti toteutettu, kaikki toimii. Täysi kymppi nyt, kun kerho innostaa liikkumaan myös “ei liikunnallisen” lapsen.”

“Äärettömän hyvä ja monipuolinen kerho!”

“Meille tämä kerho on ollut todella tärkeä asia. Lapsemme ei tätä kerhoa aiemmin ole suostunut osallistumaan mihinkään harrastukseen 1-2 kertaa pidempään. “

“Selvästikin kotona huomaa, että tähän kerhoon lähdetään mielellään”

“Lapset ovat tykänneet todella paljon! Kerhoon on aina mukava tulla.”

“Koko rahan edestä hyvää ohjausta ja mahdollisuus tutustua eri lajeihin”


Yhteystiedot

Oona Byström
kerhokoordinaattori
liikuntakerho(at)liikunnanriemu.com
+358 40415358