Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Arvot

Arvot ohjaavat seuran toimintaa ja ne tuovat esiin, mikä on seuralle tärkeää ja merkityksellistä. Arvot toimivat ohjenuorana, kun käytännön toiminnassa pitää sopia, missä yhdessä tekemisen rajat kulkevat. Liikunnan Riemun toimintaa määritteleviä arvoja ovat opiskelijahenkisyys, yhteisöllisyys, innovatiivisuus ja monipuolisuus. 

Opiskelijahenkisyys ja yhteisöllisyys ovat arvoja, joille toiminta on aikanaan perustettu ja näistä arvoista halutaan pitää nyt ja tulevaisuudessa hyvin tiukasti kiinni. Innovatiivisuus ja monipuolisuus ovat puolestaan tulleet toimintaa määrittäviksi tekijöiksi ajan kuluessa. Liikunnan Riemusta on kasvanut Suomen mittapuulla yksi monipuolisimmista yleisseuroista ja uusia lajeja otetaan jatkuvasti toimintaan mukaan jäsenten/opiskelijoiden aloitteesta. Vaikka Liikunnan Riemu on opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä seura, haluamme tukea parhaamme mukaan myös lasten liikuntaa ja  hyvinvointia Jyväskylän alueella. Tähän tarkoitukseen perustettiin vuonna 2018 lasten liikuntakerho, joka mahdollistaa lasten liikunnan lisäksi yliopisto-opiskelijoiden palkkaamisen ohjaajiksi.Opiskelijahenkisyys
Seuran hallitus sekä lähes koko jäsenistö koostuu Jyväskylän korkeakoulujen opiskelijoista. 

Yhteisöllisyys
Olemme kaikki yhtä mustaturkoosia  riemuperhettä ja kannustamme toisiamme. Esimerkkinä yleisöennätys jääkiekon Suomi-Sarjan derbyssä on 1658.

Innovatiivisuus
Pyrimme vuosittain tuomaan seuraan jotain uutta. Miltei jokaisella kaudella mukaan on tullut uusi jaosto. Uusimpia perheenjäseniä ovat darts, cheerleading ja uudelleen perustettu e-sports jaosto.

Monipuolisuus
Haluamme tukea myös lasten liikuntaa. Lasten liikuntakerho on liikuttanut vuosittain noin 80 lasta Jyväskylän seudulla.