Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Roundnet Siilit

Tervetuloa pelaamaan roundnettiä (Spikeball™) Siilien kanssa! Peleille saa aina tulla, vaikkei olisi vielä edes googlannut, miten roundnettiä pelataan. Mitään ei tarvi osata, mutta jos osaa niin tästä seurasta saattaa löytyä pelipari turnauksiin tai kiinnostavia uusia haastajia.

Tällä hetkellä Siilit palloilee WhatsAppissa eli jos haluat pysyä perillä Jyväskylän roundnetskenestä, liity linjoille! (Lähetä liittymispyyntö alla olevalle henkilölle.)

Ryhmässä saa roikkua pelkkänä kuunteluoppilaana, mutta on hienoa saada myös uusia osallistujia peleille. Kesällä 2022 toiminnassa on pyörinyt parisenkymmentä eri naamaa, joista osa on pelannut viikoittain tavoitteenaan jokin turnaus ja osa käynyt harvakseltaan omaksi iloksi.

Kesäpelit

Roundnettiä pelataan varsinkin kesäisin! Kesällä ei ole vakiovuoroja vaan pelaajat huutelee WhatsApp-ryhmässä peliseuraa. Yleensä pelit on kampuksen kentällä klo 16–17 alkaen kunnes joku oikea varaus ajaa ylitse. Jos näet ohikulkiessa kentällä verkon ja pelaajia – liity ihmeessä joukkoon! Kesäpelit ei maksa mitään.

Talvipelit

Talvella pelataan sisähalleissa. Vuorot saadaan seuran kautta, joten osallistujilta odotetaan Riemun jäsenyyttä. Kokeilla saa kuitenkin ihan ilmaiseksi!

Talven vakiovuorot varmistuu toivottavasti viikolla 36.

Talvella on pelattu myös lumessa ja Vehkalammen tekiksellä, joka on lämmitetty ja siksi sulana. Lisäksi osa on varannut Monnarin squash-koppeja ja pelannut köspikeä.

ps.

Tavoitteena on järjestää vähintään yksi paikallisturnaus per lukukausi. Tiedotus tapahtuu WhatsApp-ryhmässä ja Riemun kanavilla.

We also speak English. Och kanske svenska. Und vielleicht deutch.

Yhteystiedot
Elisa Pursiainen / elisa.pursiainen@gmail.com / +358 400 126 971 (whatsapp, signal, telegram, mitä näitä nyt on)