Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Vielä jäi pistetili nollille Espoossa

Espoon reissu GFT:n vieraana ei tarjonnut kauden avauspisteitä Riemulle, tuloksena 1-5(1-4) tappio.

Ottelu alkoi jälleen vauhdikkaasti aivan kuten Riemun kauden avaus Kadya vastaan. Tällä kertaa kuitenkin pelikellon ollessa 3.03 ensimmäisenä maaliverkkoa pääsi heiluttamaan viime vuoden kakkonen GFT. Yksinkertainen erikoistilanne maalille ja parin pompun kautta Eetu Kaikkolalle avopaikka maalin eteen, peli 1-0.

2-0 ja 3-0 maaleja saatiin odottaa ensimmäisen jakson puolen välin tienoille. GFT:n uusi pelaaja Teemu Arponen toimi toisen maalin kapellimestarina. Sivuraja laitaan ja sieltä onnistuneen 1vs1-haaston jälkeen pallo kovaa Riemu-maalin sivuverkkoon. Kolmannessa maalissa puolestaan Riemun maalilla oli hieman epäonnea, sillä jo selvitetyltä näyttänyt kulmapuolustus kääntyi GFT:n maaliksi aivan maalinedustalta. Tilanteessa kärppänä oli Janne ”Spekti” Paskin tuttu Riku Oras.

Riemun kuparisen rikkoi 12. minuutilla kuumassa maalivireessä liihottava Juuso ”Jugi” Eteläpää. Kauden kahteen ekaan peliin tehot 4+0. Olli ”Pölö” Pöyliön ovela sivuraja löysi takatolpalle unohtuneen Eteläpään ja takaa-ajo oli käynnissä.

Pieni murheenkryyni ottelussa oli virheet, joita ei millään saatu kuriin. Tämä vaikutti tietenkin myös ahnaaseen prässiin, sillä napsun vauhdista joutuu vähentämään virheiden ollessa täynnä. Molemmilla jaksoilla Riemu rikkoi lopulta 6 kertaa, joka tarkoitti vastustajalle kahta 10m rangaistuspotkua. Molemmilla kerroilla lopputulos oli sama, Henri Alamikkotervo pallon taakse ja pallo vasempaan yläkulmaan.

Kokonaisuudessaan tasaisesta ottelusta 0 pistettä ja pettynyt Riemu-lauma kohti Jyväskylää 1-5 tappion kanssa. Kauden alku ja peli hakee vielä uomiaan, mutta pieniä pilkahduksia paremmasta oli jo näkyvissä. Pallollinen peli pyöri ajoittain hyvin GFT:n päädyssä ja maalivahdin avauksien puolustaminen ei tuottanut yhtä paljon vaikeuksia kuin ensimmäisessä ottelussa. Erikoistilanteisiin ja rikeongelmiin etenkin huomio seuraavin peleihin. Tämän lisäksi tietenkin futsal-liikkuminen ja futsal-aivot tulisi kaivaa jostain maajoukkuetauon aikana. Jarkko ”Niska” Niskajärveä lyhyesti lainaten – Kyllä ne on siellä ja rahaa on.