Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Sählypojat ilman pisteitä kotiin Muuramesta

Riemun salibandyjoukkue lähti tuplaamaan syksyn toisesta turnauksesta pisteitä. Ensimmäisessä ottelussa harkkamatsista tutusta SC Luppo II joukkueesta lähdettiin ottamaan mittaa tasaisella väännöllä. Luppo siirtyi ajassa 8.21 0-1 johtoon, johon Riemun vastasi avustuksella kolme minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä Luppo meni taas johtoon, mihin Riemu taas vastasi muutamaa minuuttia myöhemmin tasoittamalla peli kahteen kahteen. Maaleja vuoroteltiin toisen erän loppuun asti ja kolmanteen erään mentiin tasalukemissa 4-4. Kolmannessa erässä Luppo meni ylivoimalla 4-5 johtoon ja Riemu taas tasoitti omalla ylivoimalla kaksi minuuttia myöhemmin. Kolmannen erän loppupuoliskolla Luppo pääsi taas yllättämään maalillaan tilanteeseen 5-6, johon Riemu ei enää saanut vastausta maalin ollessa tyhjä alivoimalla. Lupon pelottava maalivahti sai Riemun laukomaan Luppoa vastaan liikaa ohi maalista, eikä pisteitä tästä pelistä saatu kotiutettua.
Pelin tehot: #97 Aleksi Nurmikolu 1+2
#92 Aarne Takala 2+0
#94 Eevert Haapamäki 1+1
#20 Tuukka Kärkkäinen 1+0
#7 Niilo Mäkelä 0+1
#9 Onni Luukkanen 0+1

Päivän toiseen peliin Riemu lähti luottavaisin mielin. Vastassa Happee III, jossa jo entuudestaan pelätty maalitykki #9. Riemu lähti hakemaan takaa-ajoasemaa Happeen aloittaessa maalinteon ensimmäisen erän alkupuolella. Tähän Riemu kuitenkin vastasi pian kahdella maalilla, tilanne 1-2 Riemulle. Tähän Happee pääsi pian vastaamaan ylivoimalla numeron #9 laukoessa syötöstä armottoman lämärin aivan yläkulmaan. Riemu lähti vielä ensimmäisen erän lopussa karkuun kahdella maalilla ja erätauolle mentiin lukemissa 2-4. Happee laukoi kavennuksen toisessa erässä lukemiin 3-4, johon Riemu vastasi vielä kahdella maalilla. Kolmanteen erään mentiin lukemissa 3-6 Riemulle. Kolmas erä alkoi lupaavasti Riemun tehdessä vielä kaksi maalia, ja taululla lukemat 3-8. Happee pääsi tekemään ensimmäisen kavennusmaalinsa kuusi minuttia ennen summeria, jonka jälkeen päästiin pelaamaan tasavajaalla lähes kaksi minuuttia. Riemun sählypojat eivät olleet harjoitellet tasavajaalla pelaamista, sillä Happee yllätit tekemällä kolme maalia 21 sekunnin aikana, jolloin peli oli ikävän näköisesti 7-8, jonka jälkeen Happeen #9 tasoitti ottelun neljännellä maalillaan lukemiksi 8-8. Happee pääsi vielä huitaisemaan pallon ilmasta maaliin kaksi minuuttia ennen loppua, jonka jälkeen Riemu painosti tyhjällä maalilla loppuun asti, mutta Happeen maalivahti kesti ja taululle jäivät lukemat 9-8. Tänään ei tullut Riemulle pisteitä, mutta Valmentaja Tuomaksen sanoin, tästä opittiin jotain.
#94 Eevert Haapamäki 0+1

Tänä viikonloppuna ei Muuramesta löytynyt Semman ravintolaa, mutta seuraavan pelin alkulämmöt haetaan Rentukasta, jolloin voitto on taattu. Sählypoika of the Day pelaajaksi valittiin Justus ”Blokki” Törmälehto.