Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Muikkujen kevät käyntiin 3 pisteen päivällä

Muikut aloittivat kevätkauden 8.1. Keljonkankaan koululla kotiturnauksen merkeissä. Vastassa olivat tutut Rientola ja YPA, joiden kanssa Muikut taistelivat syksyllä tiukat tasapelit.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Rientolaa vastaan Muikut hallitsivat peliä hienosti ja kentällä oli hauskaa! Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat Muikuille 2-0, mutta toisessa erässä Muikut pääsivät karkuun, kun johtoasema oli jo kasvanut 7-1. Rientola pääsi aiheuttamaan jonkin verran sekasortoa Muikkujen maalille ja saivat muutaman kerran pallon verkkoon asti. Se ei kuitenkaan lopputulosta (9-3) muuttanut, vaan Muikut ottivat ottelusta 2 pistettä. Mainitsemisen arvoista toki vielä on, että pisteille pääsi yhteensä 10 Muikkua ja pistepörssin voittajaksi pääsi upeilla 4+0 pörsseillä kapteeni Siiri ”Sisi” Sirviö #9.

Päivän toinen ottelu oli jännitystä pullollaan ja siinä nähtiin kenties Muikkujen kauden huonoin että paras erä. YPA rankaisi heti alkuun kaikista Muikkujen nukahduksista oman maalin edessä ja pian YPA johtikin ottelua 4-0. Toisessa erässä valonpilkahduksia alkoi näkyä Muikuille, kun maaleja tehtiin toiseenkin päähän ja numerot olivat 6-2. Viimeisessä erässä Muikut ottivat pelin haltuunsa ja heittivät erän alussa kaksi isoa maalia. Muikkuparvi jatkoi ahkeraa työntekoa ja ajassa 41:10 Muikut tasoittivat lukemiksi 6-6. YPA ei kuitenkaan luovuttanut vaan minuutin päästä meni vielä johtoon. Muikkujen valmentajakaksikko piirti vielä viimeiset kuviot fläpille, Annika #35 juoksi päivän nopeimman spurtin pois maalista ja Pauliina ”perustajamuikku” Muraja #62 laitettiin kuudenneksi kenttäpelaajaksi kaukaloon – ja se kannatti! 20 sekuntia ennen loppua Paukku tasoitti lukemiksi 7-7 ja Muikut ansaitusti saivat 1 pisteen ottelusta itselleen.

Jännittävää salibandya luvassa jälleen 22.1. Liikuntakeskus Buugilla, kun klo 12 vastassa on Siutu ja klo 14:15 MIG IV.

Tervetuloa kannustamaan Muikut voittoon!

Muikkujen matkassa mukana: C2 SmartLight Oy