Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Miesten Futsal-Liiga jatkuu kovalla koitoksella Espoossa

Riemu matkaa lauantaina kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa Espooseen GFT:n vieraaksi.

GFT sijoittui viime kaudella toiseksi häviten finaalin Kadylle. Alku tähän kauteen GFT:llä oli myös vakuuttava, sillä espoolaiset onnistuivat kukistamaan taitavalla Riemu-miehellä vahvistuneen TPK:n 1-6(1-1). Saimmekin ennakkoa varten Jonne ”TPK” Forsströmin antamaan pienet kommentit koitosta varten:

”Pelissä tulee olemaan kaksi kovaa prässäävää joukkuetta vastakkai nii vauhtia svidusti. Riemu voittaa ku osaa pelata Hosion ja Alamikkotervon pois paikoilta”

Liikunnan Riemun lähtökohdat ovat jokseenkin erilaiset kuin GFT:llä. Paikallisottelu yli 800 katsojan edessä, useamman viikon markkinointityö ja harjoittelu yhdessä joukkueen kanssa ei tuonut toivottua tulosta, vaikka tapahtuma itsessään oli onnistunut ja ikimuistoinen. 10-13(4-10) numerot kertovat jo paljon ottelusta. Futsalpeliä on vaikea voittaa sen jälkeen, kun on kaivanut pallon keskipisteelle 13 kertaa yhden ottelun aikana. Kultareunusta voisi kaivella useammastakin seikasta, mutta pitkän tähtäimen kantavana asiana täytyy nostaa oman Riemuyhteisön panostus ja kannattajakulttuurin lisääntyminen. Kylmät väreet ennen peliä eivät ole jokapäiväisiä, vaikka futsal kesäpallon voittaakin ;).

Lauantain peli on ennakkoon ajateltuna monella tavalla erilainen kuin Riemun avausottelu Kampuksen Dynamoa vastaan. Forsströmin esiin nostama vauhti tulee luultavasti olemaan huomattavasti korkeampi ja molemmat joukkueet tulevat peluuttamaan laajaa rosteria. Vastustajasta nostettakoon esiin pari isoa nimeä, jotka Riemun tulee saada kuriin tuloksen saamiseksi. Henri Alamikkotervo onnistui heti ensimmäisessä ottelussa painamaan 3 maalia TPK:n verkkoon. Toisena nostona täytyy mainita aina vaarallinen Lasse ”Kölni jätkä” Saari. Riemu-taustan omaava pelaaja on pitkään ollut vakiokasvo kovassa GFT:n nipussa.

Peli Opinmäessä lauantaina 1.10. klo 14.00. Nähdäänkö ottelussa yli 20 maalia? Saako ottelusta tehtyä ”kotipelin” fanien avulla? Kuka saa lasit? Lähteekö Riemu paluumatkalle kauden ensimmäisten pisteiden kanssa?

Tule paikan päälle ottamaan tästä selvää ja nauttimaan futsalista!