Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehillä tärkeä lauantaikamppailu – vastassa TPK Turusta

Futsalistojen kausi jatkuu kotikentällä isojen panosten ottelulla kaksi sijaa alempana olevaa Turun Pallokerhoa vastaan. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Riemu haki Suomen Turusta tiukan 3-4 jatkoaikavoiton. Neljääntoista otteluun Riemulla pisteitä on kasassa 10, kun taas TPK:n pistesarakeesta löytyy 8 pojoa.
Huipputärkeistä pisteistä siis kyse ja nälkää ottelusta ei varmasti puutu. Ottelussa molemmilla on sauma kuroa eroa kiinni playoff-paikkaan, johon Riemulla on matkaa 6 pistettä, sekä toisaalta ottaa hajurakoa viimeisten sijojen putoamispeikkoon.

Lapin reissustakin on toivuttu ja arki on rullannut hyvällä mallilla riemulaisten leirissä. Pukukopissa sakkoja on jaettu armotta niitä ansaitseville. Treenikentällä puolustus- ja prässipeliä on hiottu tiiviiksi sekä pallollista pelaamista tehokkaaksi. Harjoitusviikolla on treenattu kuvioita kuntoon poikkeuksellisesti Olli ”vastuuvalmentaja” Pöyliön johdolla, sillä kuluvalla viikolla Topias ”Zikki” Tiainen, Ville ”Veli” Vanttaja sekä Elias ”pelikielto” Martikainen olivat maajoukkueleirityksellä ottamassa oppia kukin eri rooleissa Eerikkilän urheiluopistolla. Toivottavasti siellä on saunottu hyvin ja mukaan tarttunut uusia metkuja vastustajien vaivaksi.

Kotijoukkueen kokoonpano onkin hieman elänyt pitkin viikkoa, ja ompa kentällä pikkuhiljaa mahdollista nähdä myös hieman kauemmin sivussa olleita pelimiehiä. Mainittakoon myös, että vastustajajoukkueen riveissä nähtäneen ex-Riemupelaaja Jonne Forsströmin paluu Monnarin parketille mustaturkooseja värejä vastaan. Kaiken kaikkiaan ottelussa siis varmasti kova lataus molemmin puolin, ja kotijoukkue lähtee taistoon luottavaisin mielin tekemään tulosta.

Ketä nähdään penkin päässä? Kuka on paha poliisi? Saadaanko Jonne pidettyä kurissa? Alkaako #riemukevät toden teolla? Is it time? It is, lauantai-iltapäivän taisto Ässä-Areenalla kello 15.30 alkaen.