Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehillä suuntana Akaa

Liikunnan Riemu matkustaa lauantaina fanibussin saattelemana sankoin joukoin Etelä-Pirkanmaalle, jossa vastaan asettuu Akaa Futsal. Riemu lähtee otteluun sarjataulukon kymmenenneltä sijalta 10 pisteellä juuri karsintarajan yläpuolelta. Akaa on taas 33 pisteellä sarjataulukossa kolmantena ja haki edellisestä ottelustaan vakuuttavan 9-0 voiton Alastaron Urheilijoista. Riemun viimeisin kamppailu päättyi katkeraan 4-5 häviöön TPK:lle. Riemun ja Akaan edellinen kohtaaminen päättyi tiukkaan Riemun 3-4 tappioon. Miten käy tällä kertaa ja alkaisiko Riemukevät tekemään hiljalleen tuloaan?

Väläytykset ja viihde on taattu, kun Riemu pelaa, mutta tietty tasaisuus on tällä kaudella puuttunut. Suurien tunteiden joukkueen täytyy nyt vain saada ote voittamisesta. Treeniviikolla keskittyminen suunnattiin pieniin yksityiskohtiin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Elias ”Mare” Martikainen on ollut tyytyväinen joukkueen ilmeeseen kuluvalla viikolla ja toivoo, että se halu ja sitoutuminen näkyvät lauantaina myös pelikentällä. ”Meillä oli kuluneella viikolla vähintään 32 pelaajaa mukana treeneissä ja nyt on koitettu saada kasaan siitä mahdollisimman laadukas nippu”, Martikainen kertoo. Joukkueen sisäinen henki on hyvä, vaikka kausi on ollut vaikea. ”Mare” Martikainen myös lupaili voiton jälkeen viedä joukkueen siipiravintolaan: ”pientä ulkoista motivaatiota koko joukkueelle”.

Siipiä, juomaa ja juhtailua odottaen kohti lauantaita! Ai että!

Akaa-Riemu lauantaina 28.1. 14.00!

Ruutu+ tarjoilee ottelun kotisohville tuttuun tapaan!