Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehet viikonloppureissulle Meri-Lappiin

Riemu kohtaa tulevana lauantaina FC Kemin ja sunnuntaina Tornion Palloveikot. Joukkueiden edelliset kohtaamiset Jyväskylän Monnarilla olivat tulosten valossa tiukkoja. Riemu hävisi Kemille 1-2 ja Torniolle voittomaalikilpailun jälkeen 4-5.

Reilu vuosi sitten tapahtuneesta Lapin vierailusta on Riemun leirissä puolestaan hyviä muistoja. Joukkue onnistui kukistamaan molemmat Meri-Lapin joukkueet. Vaikeasta alkukaudesta huolimatta Riemu lähtee pohjoiseen toiveikkaana. Lyhyt joulutauko futsalista on vaikuttanut tekevän terää opiskelijajoukkueelle. Harjoittelemaan on päästy laadukkaasti laajalla rosterilla.

Parisen viikkoa sitten saatiin hyviä uutisia, kun futsalmaajoukkueen päävalmentaja Sergio Gargelli valitsi Topias Tiaisen B-maajoukkueleirille Eerikkilään. Leiri kestää tulevasta maanantaista torstaihin. Mukana on myös Tornion ja Kemin pelaajia. Seuraavassa Topias Tiaisen kommentteja.

Millä mielin joukkue lähtee Lapin viikonloppuun?
Topias: ”Loistavin mielin on koko joukkue lähdössä hakemaan täyttä pistepottia.”

Minkä tekijöiden täytyy onnistua, että Riemu voittaa Kemin ja Tornion?
Topias: ”Molempien voittamiseen vaaditaan täyttä luottoa omaan tekemiseen ja kurinalaista pelaamista peruspilareiden mukaan. Varsinkin Kemiä vastaan kurinalaisuus korostuu. Torniota vastaan meidän täytyy pelata luovasti ja rohkeasti erityisesti hyökkäyspään ratkaisuissa. Nämä kuntoon ja voiton avaimet ovat käsissämme.”


Lähdet sen enempää lepäilemättä Lapin reissun jälkeen Eerikkilään B-maajoukkueleirille. Millä mielin lähdet Eerikkilään ja keneen leirikavereista aiot tehdä eniten tuttavuutta viikonloppuna?
Topias: ”Avoimin ja odottavaisin mielin lähdössä Eerikkilään leirille! Tuntemattomia kaikki muut leirille lähtijät, joten en ketään yksittäistä pysty heittämään, mutta eiköhän sieltä löydy hyviä tyyppejä.”

Topias Tiaisen ja muut Riemun futsalistat näet liekeissä Ruutu+-palvelussa seuraavasti:

FC Kemi – Riemu lauantaina 14.1. klo 18:00
TopV – Riemu sunnuntaina 15.1. klo 14:00