Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehet matkaavat Somerolle

Kevättä alkaa olla ilmassa ja Riemu matkaa Lauantaina kohti etelää Somerolle SoVon vieraaksi. Kun kautta on 4 peliä jäljellä, voidaan loppuja pelejä Riemun kohdalla kutsua pudotuspeleiksi. Mikäli putoamiskarsinta halutaan välttää, pisteitä näistä peleistä on raavittava – tavalla tai toisella. Somerolle lähdetään siis vain yksi ajatus mielessä: voitto ja 3 pistettä Jyväskylään tuomiseksi.

Riemun loukkaantuneiden jaosto sai viikon aikana harmillisesti lisäystä, kun Elias ”kylkiluu” Martikainen ja Samuel ”ai mun olkapää” Lehtimäki liittyivät muiden loukkaantuneiden joukkoon. Lehtimäen kausi on valitettavasti loukkaantumisen seurauksena paketissa, mutta Martikaista odotetaan kauden viimeisiin otteluihin toiveikkaana.

Riemun rosteri on onneksi laaja, joten pelaajapulasta Riemun suoritus ei jää lauantaina kiinni. Ketkä heiluttaa maaliverkkoja? Pysyykö Riemun maali koskemattomana? Näihin kysymyksiin saadaan vastaus lauantaina 18.2. 15:00! Ruutu+ tarjoilee ottelun tuttuun tapaan kotikatsomoihin!