Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehet käynnistävät marraskuun kotiottelulla

Maaottelutauon jälkeen on taas aika palata Futsal-Liigan pariin. Riemun futsal-pulujen osalta tämä tarkoittaa sitä, että lauantaina 12.11 kohdataan SoVo Somerolta kello 15.30 alkaen Ässä-Areenalla.

Lähtökohdat otteluun ovat vähintäänkin kutkuttavat, sillä sarjataulukossa kuuluisaan alempaan keskikastiin sijoittuneet Riemu ja SoVo ovat pisteen päässä toisistaan, Riemu neljällä ja SoVo kolmella pisteellä.

Valmistautuminen Riemun osalta on viimeisen kahden viikon aikana sujunut varsin hyvin, eikä pelikiimaa ainakaan vähennä maanantaina julkaistun Liikkunnan poikakalenterin ostajamäärä, mikä on ollut varovasti ilmaistuna suuri. Käykäähän ostamassa ennen kuin loppuu.

No, mitä itse treenikentällä on tapahtunut? Fiilis harjoituksissa on ollut mainio ja jokaisessa tapahtumassa joukkue on ollut valmiina omaksumaan valmentaja Elias ”Olen opettaja” Martikaisen haluamia asioita unohtamatta Ville ”Hody best” Vanttajan hauskoja alkulämmitelyjä. Fyysiikkavalmentajalle on viime aikoina myös löytynyt apukäsiä joukkueen fysiikan kehittämiseen, kun tämän vuoden uusi tulokas Viljami ”Lankku” Isotalo on vetänyt keskivartalon vahvistus harjoituksia mm. Juuso ”Liikuntatieteiden kandidaatti” Eteläpäälle harjoitusten jälkeen. Lisäksi joukkueeseen viime kaudella isolla rahalla hommattu ulkomaalaisvahvistus Ivan ”Drago” Culak on alkanut tosissaan opiskelemaan suomenkieltä, mikä varmasti helpottaa tulevaisuudessa Slovakian parhaaksi hyökkääjäksi tituleeratun miehen kommunikointia paikallisten kanssa.

Ketkä kaikki ovat pelikunnossa? Kysymysmerkkejä on ilmassa joidenkin pelaajien kohdalla, joten paras tulla itse paikan päälle tilanne tarkistamaan, ketkä ovat pelaamassa. SoVo on vuosien saatossa ollut Riemulle viheliäinen vastus ja kotijoukkue on usein ollut voittava osapuoli. Lisäksi maaleja näissä otteluissa on nähty runsaasti, sillä molemmilla joukkeilla on rosterissaan pisteidentekotaitoa. Mainittakoon Somerolta Arber Istrefi, Korhosen veljekset ja Gezim Voca. Riemun parhaita pistenikkareita tällä kaudella ovat olleet Leevi ”Kunno hyvä” Kemppainen, Olli ”Pölzin” Pöyliö sekä Elias Martikainen.

Ässä-Areenalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä lauantaina pelaa myös 12.30 alkaen Riemun Mambat sekä miesten liigaottelun jälkeen parketille astelevat miesten kakkosjoukkueen futsalsoturit.

Montako pistettä Riemu kerää lauantaina? Puhuuko Ivan jo hyvää suomea? Onko Juuso tuhlannut jo opintolainansa? Hyytyykö Matias ”Pivoot” Hovin hymy? Montako maalia Joonas ”Manzo” Manzo tillikoi? Tämä kaikki selviää vuoden harmaimpana päivänä lauantaina. Pidemmittä puheitta, Welcome and enjoy!