Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Avausvoiton metsästys jatkuu Miesten Futsal-Liigassa

Liikunnan Riemun taival kohti Futsal-Liigan mestaruutta jatkuu sunnuntaina kello 15.30, kun tutulle Ässä-areenalle pistemenetyksiä saapuu välttämään perinteinen Valkeakosken Mad Max. Ottelu on molemmille joukkueille kauden kolmas, kun Mäxeillä pistesaldo näyttää tässä vaiheessa kolmea, ja Riemulla vähintäänkin eriskummallisesti vielä pyöreää nollaa. Huhuja mollivoittoiseen alkukauteen johtaneista syistä on ymmärrettävästi kiertänyt viime aikoina laji-ihmisten kahvipöytäkeskusteluissa ympäri Suomen, mutta Riemu haluaa tässä vaiheessa julkisesti katkaista villeimmiltä huhuilta siivet.

Oskari ”Vyyhti” Kainulainen EI ole stressaantunut käynnissä olevasta liikunnanopettajakoulutuksen päättöharjoittelustaan, vaan on pystynyt rentoutumaan myös futsaltapahtumien ulkopuolella. Oskarilla oli muun muassa merkittävä rooli joukkueensa Futispuulaaki-turnauksessa, vaikka pudotuspelipaikka viimeisenä ottelupäivänä käsistä lipesikin.

Leevi ”Kahvikeksi” Kemppainen EI ole saanut uusista futsalkengistään rakkoja, jotka olisivat vaikuttaneet negatiivisesti joukkueen esityksiin alkukauden aikana. Riemun runsaslukuinen huoltohenkilöstö on päivittäin pelaajien käytössä, jolloin pienimpiinkin terveyshuoliin löytyy välitön apu.

Arttu ”Teräsmies” Kivikangas EI ole hypännyt Monnarin katosta läpi tavoitellessaan pääpalloa, mikä olisi sotkenut ketjukoostumukset harjoituksissa ja täten aiheuttanut negatiivisten sattumusten kierteen otteluihin valmistautumisessa. Ässä-Areenan kattorakenteet ovat lujaa tekoa, ja ne kestävät hyvin kovemmatkin osumat.

Niin tai näin, on kiistatonta, että pistesaldo ei ole kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen riemulaisittain odotetun muhkea. Riemun valmentajasuuruus Elias ”Mister” Martikainen onkin viime päivinä kehitellyt sellaisia käärmekeitoksia joukkueen pelin kehittämiseksi, että on vain ajan kysymys, milloin ketsuppipullo räjähtää kunnolla auki tuhrien Jyväskylän monitoimitalon kuvankauniit mustaturkoosit seinät. Sunnuntaina tälle on jälleen oiva tilaisuus, sillä joukkueen terveystilanne on hyvä. Varmoja poissaolijoita ovat vain pienestä loukkaantumisesta kärsivä Samuli ”Maalivahti” Aatsinki sekä suurseura FC Barcelonan toimintaan paikan päällä tutustumassa oleva Joakim ”Jogi” Peltoniemi. Ilahduttavaa on myös se, että Olli ”Pölzin” Pöyliö on palannut maajoukkuereissultaan ollen jälleen joukkueen käytettävissä.

Rikotaanko Jyväskylässä jälleen kauden yleisöennätys? Toimiiko Akaa tai Manse koskilaisiin? Kuka laukoo erikoistilanteissa? Tämä kaikki selviää sunnuntaina Ässä-areenalla kello 15.30. Tervetuloa!