Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Otteluraportit

Minkit Kuopiossa 5.11.2022.

Minkkien kausi starttasi Kuopiossa kahden pelin turnauksella. Minkit lähtivät ensi kertaa aikoihin molempiin peleihin täydellä, peräti 12 pelaajan rosterilla. Tilanne oli joukkueelle uusi, mutta erittäin mieluisa, sillä runsaslukuisen vaihtopenkin ansiosta kentällä ei tarvinnut aiempaan tapaan säästellä voimia.

Ensimmäinen peli pelattiin Lappeenrannan Catzia vastaan. Catz on pelannut aiemmin Kaakkoisen alueen sarjaa, joten vastus oli Minkeille täysin uusi. Kuten mainittu, Minkeillä oli kerrankin vastustajaa enemmän pelaajia, ja heti alusta saakka joukkue pystyikin tuoreella jalalla iskemään nopeilla hyökkäyksillä. Heittotarkkuus oli paikoin hakusessa, mutta se ei toisaalta ollut niinkään yllättävää kauden ensimmäisessä pelissä 😀 Minkit pelasivat hyvällä energialla, ja yhteispeli sekä hyökkäyskuviot alkoivat rullaamaan pelin edetessä yhä paremmin. Peli pysyi kuitenkin kolmanteen erään saakka tiukkana. Viimeisessä erässä vahva joukkuepelaaminen kuitenkin tuotti tulosta ja onnistujia löytyi laajalla skaalalla niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Peli päättyi Minkkien hyväksi lopputuloksella 72–65.

Toinen peli pelattiin kotijoukkue Kuopion Linkkiä vastaan. Minkit jatkoivat energistä pelaamistaan, joskin kova vauhti näkyi ajoittaisena huolimattomuutena. Myös viivarikkoja vihellettiin pelin aikana useasti, lieneekö johtunut siitä, että Minkit treenaavat liikunnalla ilman sivurajoja… Ajoittaisesta kaaoksesta huolimatta Minkit pystyivät pitämään pelin kulun käsissään ja eroa saatiin kurottua pelin loppuun mennessä parikymmentä pistettä. Kaukoheitot osuivat hyvin ja uusia kuvioita päästiin toteuttamaan paikoittain suorastaan häikäisevästi. Lopputuloksena 46–67 voitto Minkeille.

Minkeiltä siis loistava startti kauteen ja vaikka parannettavaa jäi vielä paljon, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraavat pelit pelataan Keski-Suomen sydämessä Jyväskylässä 10.11. ja 12.11. Be there or be square ;D 

Iloiset tuplavoittajat 😀