Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Sählypoikien kausi käyntiin voitoilla

Sählypoikien vaikea, sarjaputoamiseen päättynyt viimekausi ei näyttänyt enää merkkiäkään itsestään, kun salibandykausi Sisä-Suomen 4.divisioonassa aloitettiin ryminällä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Lozzin ruoat ja Monnarin parketti olivat selvästi maistuneet, sillä uudistunut joukkue esiintyi Keljonkankaalla itsevarmoin ottein ja onnistumisia saatiin koko joukkueelle laajalla rintamalla.

Kuukka Gunners-Riemu 1-7

Riemu lähti kauden ensimmäiseen otteluun hieman varovaisesti. Ensimmäinen erä valssattiin tasaisissa merkeissä ja summerin soidessa erätauon merkiksi taululla oli lukemat 1-2. Toisessa erässä sählypojat kuitenkin näyttivät ketkä ovatkaan Keljonkankaan kapelimestareita ja karkasivat reiluhkoon 1-5 johtoon. Sama kaava jatkui viimeisessä erässä ja pallo viihtyi poikkeuksellisen hyvin Gunnersin päädyssä. Joukkueen tasaisesta suorittamisesta kertonee se, että jokaiselle maalille saatiin kirjata eri tekijä.

Riemu-MuurY 9-3

Jatketaan siitä mihin viimeks jäätiin sanoi Cheek ja Sählypojat kuunteli. 1. erässä nähtiin toistaiseski kauden parasta sählypoikaa ja tulostaululle lyötiin 15 minuutissa lukemat 6-1. Ottelu eteni Sählypoikien hallitessa palloa vastustajan yrittäessa iskeä maaleja nopeista vastahyökkäyksistä. MuurY:n nopeat kärkihyökkääjät aiheuttivatkin ajoittain sekaannusta Riemun puolustuspäässä, mutta maalivahti Ville Paukku #95 poimi palloja kiinni kuin sieniä sateella.

Uusien tuulien puhaltaessa ei ole unohdettu perinteitä, sillä Sählypoika of the day-palkinto jatkaa kiertämistä tälläkin kaudella. Ensimmäisten pelejen Sählypojaksi valittiin maalivahti Ville ”tulen reeneihin jahka muksut nukkuu” Paukku (30/34; 88,24%) joka napsi kiinni niin MuurY:n vastahyökkäykset kuin rangaistuslaukauksenkin. Lisäksi viikonlopulta esille nostettakoon Kuukka Gunnersin laadukas livelähetys selostajineen sekä Aarne Takalan ja Aleksi Nurmikolun muodostaman tehokaksikon, AA-kerhon pistetehtailu (7+5).