Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Panokset eivät tästä enää kovene – Upean voiton Vieska Futsalista napanneet futsal-miehet saavat vieraakseen Alastaron Urheilijat

Torstai-iltana noin 200 paikalle saapunutta futsalin ystävää saivat viihdettä niin sanotusti koko rahan edestä, kun Riemu ja Vieska Futsal hakivat ratkaisun pisimmällä mahdollisella kaavalla rangaistuspotkukilpailussa. Kotijoukkue Riemu oli päättäväisen askeeleen verran edellä ja valtavan tärkeät kaksi pistettä jäivät Jyväskylään.

Riemun futsal-miehet ovat valmistuneet heti Vieska-voiton jälkeen määrätietoisesti viikon toiseen kotiotteluun, kun sunnuntaina vastaan asettuu viikonloppureissulle Jyväskylään suunnanneet Alastaron Urheilijat. Ottelussa pelataan sanalla sanoen elintärkeistä pisteistä, sillä joukkueet majailevat sarjataulukon häntäpäässä sijoilla 10. ja 11. Etua Riemun hyväksi on kaksi pistettä, mutta toisaalta AU on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Edellinen kamppailu AU:ta vastaan jätti Riemulle paljon toivomisen varaa. Kauden ensimmäisellä luokkaretkellä joulukuussa käydystä kohtaamisesta otettiin kuitenkin rutkasti oppia, ja vastustajan vahvuudet osataan nyt tiedostaa huomattavasti paremmin.
Torstai-iltana Riemun pelaamisessa nähtiin selkeitä parannuksia aikaisempiin otteluihin. Vieska-futsal kaatui lopulta lukemin 5-4 Joonas ’’Toijala’’ Madetojan ja Arttu ’’Kantapää’’ Kivikankaan onnistuttua voittomaalikilpailussa. Edellisissä kamppailuissa toistuneet virheet saatiin minimoitua vain muutamiin pieniin kömmähdyksiin, ja joukkue uskalsi pelata rohkeasti loppuun saakka. Myös joukkueelta peräänkuulutettua henkistä lujuutta ja vastuunkantoa oli havaittavissa, sillä johtoaseman menettämisestä huolimatta vastustajaa ei kertaakaan päästetty edelle. Torstailta joukkueeseen tarttunut hyvä fiilis oli huomattavissa myös perjantain valmistavissa harjoituksissa, joissa hiottiin viimeisetkin palaset kuntoon. Sunnuntaina Riemulta onkin lupa odottaa entistä laadukkaampaa futsalia.
AU sen sijaan kohtaa jo lauantaina Ässä-areenalla Kampuksen Dynamon. Sitä ennen alla on kirvelevä jatkoaikatappio siipirikkoista ToPV:ja vastaan. Edellinen voitto löytyy kolmen viikon takaa paikalliskamppailusta TPK:a vastaan.
Laittaako ykkönen hyrrän pyörimään? Pelaako Joonas ’’Slaavi’’ Manzo kolmen raidan verkka-asu päällä? Jatkaako Madetoja orastavasti auenneen ketsuppipullon mielipuolista suihkuttelua? Vastauksia kysymyksiin saamme sunnuntaina Ässä-areenalla klo 13 alkaen, tervetuloa seuraamaan!

Riemu-AU 5.2. 13.00! Ässä-Areena/Ruutu+