Muikut varmistivat paikkansa playoffeissa!

Kevään toisen turnauksen tulokset 22.1.2023:
Riemu – Siutu 2-0
MIG IV – Riemu 1-6

Tammikuun toisessa turnauksessa Muikut ottivat Siutulta ja MIG IV:lta pisteet kotiin Buugilla! Ensimmäisessä ottelussa maalinteko takkusi jonkun verran, mutta 2-0 voitolla saa silläkin 2 pistettä! Päivän toisessa ottelussa Muikut saivat maalihanat avattua ja hienolla pelillä täydet pisteet tästäkin kotiin.

Päivän tulokset 12.2.2023:
Pisku – Riemu 1-3
Riemu – Häme Stars 3-5

Helmikuun turnaukseen lähdettiin jahtaamaan pisteitä ja runkosarjan voittoa. Ensimmäinen ottelu aloitettiin pienellä sekoilulla, sillä jo ajassa 1:35 Muikut onnistuivat saamaan jäähyn jatkuvasta väärästä peliajasta. Tämä ei kuitenkaan Muikkuja lannistanut, vaan alivoimamaali oli lähellä eikä Pisku onnistunut ylivoimaansa hyödyntämään. Ensimmäisessä erässä Muikut pääsivat 0-2 johtoon ja paikkoja olisi ollut enemmänkin pistää palloa verkkoon. Peli oli kaikkiaan hyvin Muikkujen hallussa ja vaikka vielä lopussa Pisku pääsi uudelleen kokeilemaan ylivoimaansa, pysyivät Muikut tiukkana ja ottivat hienosti tärkeät 2 pistettä ottelusta!

Toisessa ottelussa panokset olivat kovat, sillä Häme Starsilta olisi hyvä ottaa pisteet pois ja taistella runkosarjan voitosta. Ottelun alussa Häme Stars pääsi johtoon, mutta Muikut eivät tästä hätääntyneet vaan ottivat pelin hyvin haltuun. Paikkoja riitti, mutta pallo ei tänään helpolla mennyt sisään. Heti toisen erän alkuun Häme Starsin maalivahti päästiin yllätämään ja peli oli tasan 1-1. Tasaista vääntöä riitti niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Kun ottelua oli pelattu 26 minuuttia, tuli ottelun synkkä hetki, jolloin Häme Stars teki kolme maalia pariin minuuttiin. Viimeisessäkään erässä ei pallot pomppineet Muikkujen hyväksi ja maalinteko takkusi. Häme Stars meni lopussa 1-5 johtoon. Viimeisillä minuuteilla Muikut onnistuivat vielä tekemään pari maalia, mutta ne eivät tällä riittäneet, vaan Häme Stars otti pisteet 3-5 voitolla.

Sarjataulukon tilanne 12.3.2023

Päivän kahdella pisteellä Muikut saivat kuitenkin varmistettua playoff-paikan. Runkosarjan voittaja valitsee 3.-4. sijoilta itselleen vastustajan ja jäljelle jäävät kaksi pelaavat karsinta-turnauksessa ensin toisiaan vastaan. Voittajat pelaavat vielä vastakkain ja tästä ottelusta voittaja pääsee naisten Suomi-sarjan karsintoihin. Vielä on siis erittäin tärkeitä otteluita jäljellä ja Muikut tarvitsevat kaikki kynnelle kykenevät kannustajat mukaan kevään viimeisiin turnauksiin!

Runkosarjan viimeinen turnaus pelataan 12.3. Spiral-hallilla Tampereella. Muikkuja vastassa viimeisen kerran Kalvke sekä tuttuakin tutumpi O2-Jyväskylä III. Tervetuloa kannustamaan Muikut voittoihin!

Muikkujen matkassa mukana: C2 SmartLight Oy