Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Kaksi pistettä laiha saldo futsal-miesten tuplapeliviikonlopusta

Riemulla oli kaksijakoinen viikonloppu Länsirannikon kiertueella. Lauantaina TPK:ta vastaan irtosi jatkoaikavoitto ja sunnuntaina AU:ta vastaan oli lopputuloksena tappio. Näin ollen pisteitä jäi viikonlopulta käteen ainoastaan kaksi kappaletta, mikä ei vastannut viikonlopulle kohdistuneita odotuksia.

Turun pallokerhoa vastaan lauantaina pelattu ottelu tarjosi tasaisen väännön. Maalitalkoot aloitti Riemu ajassa 15.53, kun Joonas Madetoja teki 10 metristä illan ensimmäisen. TPK tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin Atte Ekholmin toimesta. Maaliin tarjoili syötön ex-Riemupeluri Jonne Forsström. Tauolle mentiin näin ikään 1-1 tilanteessa. Toiselle jaksolle Riemu tuli piristyneenä ja se palkittiin ajassa 27.28. Maalintekijänä Joonas Manzo ja syöttäjänä Jarkko Niskajärvi. Riemu pääsi kahden maalin karkumatkalle vain hetkeä myöhemmin Ville Vanttajan toimesta. Mies pyssytti pallon maaliin päättäväisesti ja pääsi tuulettamaan kauden kolmatta maaliaan. Kahden maalin johto ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa, kun TPK:n Samuel Sibakov toi Pallokerhon maalin päähän ajassa 29.44. Maalin syötti jälleen Jonne Forsström. TPK:n tasoitus maalia saatiin odottaa varsinaisen peliajan viimeiselle minuutille asti. Kylmää vettä riemulaisten niskaan kaatoi Eemeli Jäspi ylivoimalla Forsströmin illan kolmannen tarjoilun päätteeksi. Näin ollen varsinainen peliaika päättyi lukemiin 3-3 ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla TPK lähti pelaamaan rohkeasti maali tyhjillään koettaen saada ratkaisu osumaa aikaiseksi ylivoimalla. Riemun Olli Pöyliö oli kuitenkin tästä eri mieltä ja pamautti reilun neljän minuutin jatkoajan pelaamisen jälkeen pallon tyhjään nuottaan ja sinetöi Riemulle voiton sekä kaksi pistettä. Syöttö maaliin merkittiin Riemun nuorelle maalivahdille Otso Honkoselle. Näin ollen loppulukemat Turun illassa 4-3 Riemun hyväksi. Ikävää Jobin postia Riemun leiriin ottelun aikana tuli, kun Leevi Kemppainen loukkaantui. Kyseessä on alavartalovamma ja toipumisaika on vielä kysymysmerkki.

Sunnuntain peli AU:ta vastaan olikin sitten aivan toisenlainen esitys. Vaikka Riemun leiri oli päässyt viettämään iltaa saunomisen ja jo perinteeksi muodostuneen uintiravikilpailun merkeissä Turun laitamilla sijaitsevalla Kristillisellä Opistolla, ei se näkynyt ainakaan positiivisesti sunnuntain pelissä. AU takoi tauluun tylyt 5-1 lukemat, jotka eivät jättäneet hirveästi selittelyn varaa. Pelin ensimmäisen maalin iski Ilari Mettälä melko yksinkertaisen sivurajakuvion päätteeksi. Tuomas Happonen lisäsi AU:n johtoa ajassa 12.06 viimeistelemällä kylmän viileästi takakulmaan Jani Luoman syötöstä. Happonen oli jälleen asialla, kun AU karkasi jo 3-0 johtoon. Tauolle mentiin Riemun kannalta kiperässä tilanteessa. Toisen jakson alkupuolella Riemun Joonas Madetoja pääsi kaventamaan tilanteen 3-1:een erikoistilanteesta. Maaliin syötön tarjoili Olli Pöyliö. Maalista huolimatta mustaturkoosit eivät saaneet viriteltyä kunnollista kiriä aikaiseksi maalien muodossa. Azad Ebrahimi viimeisteli AU:n neljännen maalin Riemun kannalta epäonnekkaasta reboundista. Loppulukemat täydensi Jani Luoma tyhjään maaliin.

Ei auta kuin jatkaa hommia nöyrästi ja luottaa prosessiin. Vielä mennään parin kotiottelun verran ennen joulua, kun pohjoisen joukkueet Kemi ja ToPV saapuvat vierailemaan Ässä-Areenalle.