Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehille jäi luu käteen lauantailta

Futsalmiehet kokivat karvaan tappion lauantain kotikamppailussa Turun Pallokerhoa vastaan. Matsista oli lupa odottaa tiukkaa vääntöä, ja sitä se olikin. Ottelu toisti samaa kaavaa, mikä on ollut Riemulle tällä kaudella murheen kryyni. Ensimmäisen puoliajan hyvä esitys vaihtui toisen puoliajan johtoaseman sulamiseen, eikä peli pysynyt hallussa päätösvihellykseen saakka. Ensimmäisen jakson päätteeksi Riemu pääsikin 1-0 johtoasemassa tauon viettoon kapteeni Olli Pöyliön illan ensimmäisellä maalilla.

Toisella jaksolla Viljami ”Viltsu” Isotalo vei Riemun jo 2-0 johtoon, mutta TPK kuittasi nopeasti 1-2 kavennuksen. Tämän jälkeen Pöyliö vei illan toisella osumallaan Riemun jo 3-1 johtoon, mutta se oli vain hetken hurmaa. Kauden aiemmissakin otteluissa tehokasta ylivoimaa pelanneet turkulaiset yhtäkkiä tasoittivat ottelun kahdella ylivoimamaalilla.

Tämän jälkeenkin vieraat onnistuivat vielä hieman onnekkaankin kimmokkeen kautta sivurajakuviosta viemään itsensä johtoasemaan. Pöyliö toi kuitenkin komealla kudillaan ja illan kolmannella osumallaan Riemun vielä tasoihin, mutta TPK iski kuitenkin voittomaalin ja tilanteeksi 4-5 kolme minuuttia ennen loppua. Kun viimeisten minuuttien painostamisesta ja maalipaikoista huolimatta palloa ei enää saatu verkon perukoille, veivät vieraat pisteet mukanaan.

Tästä ei ole suunta kuin ylöspäin, ja lauantaina onkin vuosien jälkeen mahdollisuus lähteä futsal-fanimatkalle hakemaan pistepottia Akaalta. Hypätkäähän kaikki kynnelle kykenevät bussiin kannustamaan omia ja nauttimaan ottelutunnelmasta, siipibuffetista sekä virvokkeista!