Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsal-miehet haastavat Kemin sunnuntain päiväottelussa

Varsinais-Suomen reissun jälkeisen viikon aikana Riemussa ollaan mietitty pelaajien vastuuta joukkueen toiminnassa. Prosentteja on jaettu ja syntipukit ovat rangaistuksensa saaneet. Myös nimeltä mainitsematon fani antoi sosiaalisessa mediassa painetta muun muassa valmennukselle, Matias “Hovinarri” Hoville, Olli “Olavi” Pöyliölle sekä Joonas “Tinasormus” Madetojalle. FC Kemi löytyy sarjataulukosta kolmannelta sijalta ennen lauantaista KaDy-ottelua. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta seitsemässä FC Kemi on selviytynyt voittajana häviten edellisen pelinsä Akaa Futsalille. Tässä ottelussa Kemin brassiveska Cabral otti punaisen kortin, mutta hän palautunee pelikiellostaan juuri Riemu-otteluun. Suhteellisen tasaisen paljon tehoja Kemin pelaajista ovat mättäneet maajoukkueesta tutut Tuukka “Piikka Tukkarainen” Pikkarainen sekä Vesa “Vilja” Lilja ja marokkolaiset Anass Nasser sekä Sofiane Borite. Näitä futsalistoja kannattaa siis pitää silmällä sunnuntaisessa Sillis-ottelussa.

Riemun kuntopuntaria silmällä pitäen haaste on kova, mutta erityisesti FC Kemiä vastaan joukkue ei voi olla syttymättä. Huhujen mukaan bussillinen FC Kemin taustoja ja faneja on tulossa joukkueen mukana Jyväskylään viettämään pikkujouluja. Hienoa saada Meri-Lapista vieraskannatusosastoa, joten myös faniosastolla on huutokilpailua odotettavissa. Kotijoukkue muistaa tanssiaisista palautuvaa kotiyleisöä leipomalla herkkuja ilmaiseksi nautittavaksi. Samalla tämä on Riemun joukkueen sisäinen vuosikurssien leipomiskilpailu ja yleisöllä on mahdollisuus äänestää parasta leipomusta.

Tule siis paikalle päihittämään Kemi-fanit huutokilpailussa ja kokemaan makumaailmaa ”á la Riemu futsalistas”.

Onko Kemin vieraspumppu vielä kännissä? Onko peliä ilman tunnetta? Uskaltaako ahdistunut juhlakansa tulla paikalle? Keiden joulutortut menevät pipariksi? Ketkä ovat mestarileipureita?

Riemu-Kemi sunnuntaina 11.12. klo 13.30 Ässä-Areena.