Siirry suoraan sisältöön

Liikunnan Riemu

Riemukortti

Futsalistojen kausi jatkuu Ylivieskan retkellä

Futsal-miehet matkaavat Ylivieskaan pisteryöstöretkelle

Viime pelistä on taas kulunut hetki, kun Riemu palaa lauantaina Futsal-Liigan parketeille Ylivieskassa ja vastaan asettuu Vieska Futsal. Hyvin sujuneiden treeniviikkojen jälkeen on saatu hiottua niin suuret linjat kuin pienet yksityiskohdatkin kuosiin ja nälkäinen joukkue on valmiina palaamaan voittojen kantaan.

Tilanne sarjataulukossa näyttää tällä hetkellä sille, että Vieska Futsal majailee viidentenä 12 pisteellä, kun taas Riemu on kymmenentenä neljällä pisteellä. Voitto vieraspelistä toisi täytettä niin sarjataulukon pistepottiin kuin voitonnälkäisille pelaajille, jotka ovat malttamattomina odottaneet pelien jatkumista.

Onko futsalistojen mystisistä torstai-illan harjoituksista apua pelikentillä? Liikkuuko jalat ja lantio yhtä liukkaasti futsal-parketilla? Saa nähdä. Vai tanssitetaanko Vieskaa Matias “Tähti” Hovin ja Viljami “Viltsu” Isotalon pillin mukaan?

Viidestä viime kohtaamisesta Vieska on vienyt kaikki yhtä lukuun ottamatta, joten kuudes kerta toden sanoo ja toivottavasti pisteet matkaavat Jyväskylään.

Pallo pyörähtää Ylivieskassa liikkeelle klo 17.00 ja peliä voi seurata Ruutu+ puolelta!